Regisztráció Kosár 0 Ft
PL90X110
Összehasonlít

Védőplexi külső 90x110mm hegesztő pajzsokhoz

Márka:
Egyéb
Mennyiségi egység:
db
Védőplexi külső 90x110mm hegesztő pajzsokhoz
  • Alapadatok
  • Leírás és adatok
  • Kapcsolódó termékek
  • Hasonló termékek
  • Blog
  • Letöltések
Cikkszám
Szín
Méret
Készlet info
Bruttóár
Opciók
PL90X110
90x110
Rendelhető
475 Ft
Hívás kérése
Részletes leírás

 

Üdvözlünk a védőplexik világában!

 

Fedezd fel a legújabb és leginnovatívabb védőplexi megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá teheted mindennapi életedet! A minőségi védőplexi termékeknek amelyeket forgalmazunk, megvédheted magad és környezeted a káros baktériumoktól és vírusoktól. A hegesztőmunka során elengedhetetlen a megfelelő védelem, és ebben a védőplexik segítséget nyújtanak.

 

Miért válassz minket?

 

- Információ: Termékünk külső mérete 90x110mm, és víztiszta felülete lehetővé teszi, hogy mindig tisztán láss az munka közben. Könnyen cserélhetőek, így gyorsan és egyszerűen frissítheted a hegesztősisakodat.

 

- Kiváló minőség: Termékeink kizárólag magas minőségű anyagokból készülnek, hogy maximális védelmet nyújtsanak munkavégzés során.


- Változatos választék: Webshopunkban széles választékban kínálunk védőplexi termékeket. Különböző stílusok és méretek közül válogathatsz, hogy megtaláld az ideálisat számodra.


- Könnyű telepítés: Minden termékünk könnyen telepíthető, így gyorsan és egyszerűen biztosíthatod a környezeted védelmét.


- Kedvező árak: Versenyképes árainkkal és gyakori akcióinkkal mindenki számára elérhetővé tesszük a minőségi védőplexi megoldásokat.

 

Bízunk benne, hogy webshopunkban megtalálod a legmegfelelőbb védőplexit hegesztőmunkáidhoz. Vásárolj tőlünk, és garantáltan elégedett leszel a minőséggel és az árakkal!